#Likeme in concert 9 april 2022 – terug kaarten beschikbaar

Verlopen #Likeme in concert 9 april 2022 – terug kaarten beschikbaar

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 13 maart 2021
     09/04/2022
     18:30 - 20:30

De gezichten van #LikeMe geven het beste van zichzelf tijdens een spetterende liveshow boordevol dans en al jouw favoriete hits. En wie weet maken er ook nog enkele special guests hun opwachting.

De succesreeks ‘#LikeMe’ ging op 13 januari 2019 in première op Ketnet en vond sindsdien zijn weg naar duizenden kijkers van alle leeftijden. De muzikale reeks vertelt het verhaal van Caroline Timmers en haar zoektocht in het leven aan de hand van tijdloze Nederlandstalige klassiekers die speciaal voor de serie in een nieuw en modern jasje werden gestoken.

Wil jij de cast van ‘#LikeMe’ live aan het werk zien? En heb je zin om luidkeels met hen mee te zingen en samen met Caro & co een feestje te bouwen? Het geduld zal beloond worden. Niet alleen de beste nummers uit reeks 2 zullen gebracht worden maar ook de nieuwste nummers uit reeks 3.

De langverwachte reeks 3 zal op woensdag 12 januari starten op Ketnet.

De geplande voorstelling in december is omwille van Covid uitgesteld naar april 2022. Nav enkele annulaties hebben we via de Vriendenkring nu terug beperkt aantal kaarten ter beschikking.

locatie  

Adres
Schijnpoortweg 119, Merksem, Antwerpen, 2170, Belgium