FAMILIALE ZOEKTOCHT DENDERMONDE

Verlopen FAMILIALE ZOEKTOCHT DENDERMONDE

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  08/07/2019 - 30/09/2019
     09:30 - 21:30

De “Vriendenkring” wenst u uit te nodigen om deel te nemen aan een familiale zoektocht door DENDERMONDE centrum. De bedoeling is niet alleen om uw kennis over deze stad maar ook om u wat meer achtergrondinformatie te geven.

De zoektocht loopt vanaf 8 juli 2019 tot en met 30 september 2019.

Het zoektocht pakket kan na bestelling via de Vriendenkring website afgehaald worden op de receptie in Baloise of de permanentiedesk PZ in OPL.

Men kan meerdere personen inschrijven per gezin. Copy’s van antwoordbladen worden niet aangenomen.

Uw antwoordblad moet terug binnen geleverd zijn ten laatste 15 oktober 2019.

Geef uw antwoordblad af aan de verantwoordelijke van de “Vriendenkring” in uw bedrijf of stuur het in een voldoende gefrankeerde omslag op naar:

INEOS nv – tav Patrick THYS (patrick.thys@ineos.com) – interne mailbox: MB 6Q – Nieuwe Weg 1 – 2070 Zwijndrecht

Uit de juiste antwoorden zal een onschuldige hand het winnende antwoordblad trekken. De winnaar krijgt een waardebon.

Voor deze zoektocht is geen voorkennis nodig. Tijdens de wandeling dienen 20 vragen beantwoord te worden en alle 16 foto’s gevonden. De oplossingen zijn langs het parcours te vinden. Het is niet nodig om privéterrein te betreden om de vragen op te lossen.

Om verder enig zoekwerk in te bouwen krijgen jullie een blad met 16 foto’s. Deze werden genomen langsheen het parcours. Het is niet nodig om voor het ontdekken van de foto’s ergens in, op, achter, onder of tussen te kruipen. Aan jullie om ze in de juiste volgorde te plaatsen zoals je ze langsheen het parcours tegenkomt.

Er dienen geen privé-eigendommen betreden te worden. Daar er verwezen wordt naar kerken of gebedsoorden is het de bedoeling om u er kennis mee te laten maken. Binnenin deze gebouwen moeten geen antwoorden of foto gezocht worden.

U krijgt een duidelijke reisweg om ervoor te zorgen dat u niet verloren loopt. Volg deze reisweg nauwlettend. We kunnen u natuurlijk niet verbieden om van het parcours af te wijken indien u meent ergens interessante zaken te moeten bezoeken.

De wandeling gebeurt onder uw eigen “Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering”. Wees voorzichtig bij het oversteken van straten en pleinen.

Deze zoektocht werd samengesteld om u een aangename en rustige wandeling te bezorgen.

De organisatoren wensen u een aangename zoektocht.