ALEX AGNEW – WAKE ME UP WHEN IT’S OVER – 25/10/2023 – Capitole Gent

Uitverkocht ALEX AGNEW – WAKE ME UP WHEN IT’S OVER – 25/10/2023 – Capitole Gent

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  25/10/2023
     20:00 - 22:00

Alex Agnew is een bekende Belgische Stand-Up comedian, podcaster en zanger die in 2001 met comedy begon en in 2003 bekend werd bij het grote publiek toen hij als eerst Belg zowel de jury-als publieksprijs van het Leids Cabaret Festival won. Zijn eerste avondvullende one-man stand-up show, KA-BOOM, gaat in première in 2006. Met zijn ongezouten mening brengt Alex Agnew geen rustige, diepintellectuele humor, maar onvervalste, kritische rock ‘n’ roll comedy. Alex Agnew vergroot meedogenloos onze zwakke plekken uit, maar dan wel op zo’n manier dat ze hilarisch worden, of pijnlijk herkenbaar. Hij zet zowel zichzelf als ons in ons blootje, Dolby Surround-gewijs: met heel veel lawaai. Agnew is uniek; grover, gewaagder en vooral grappiger  dan alle andere standuppers samen. Geen enkel onderwerp is veilig. Lichtgeraakte mensen wezen gewaarschuwd: Agnew balanceert altijd op het randje.

Na z’n debuutshow volgen verschillende theatertours waarbij hij zelfs meerdere keren voor een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen speelt.
De coronapandemie zorgde voor enkele stille jaren, maar nu is Alex Agnew meer dan ooit klaar voor zijn nieuwe show “Wake Me Up When It’s Over”.

Dit is wat je krijgt wanneer je een komiek twee jaar lang opsluit in zijn eigen hoofd!

locatie  

Adres
Graaf van Vlaanderenplein 5, Gent, 9000